HTML

Vicces, kedves és egyéb karácsonyi SMS-ek és jókívánságok.

2012.12.13. 11:51 smsfan

Ajándékok

Ha egy dagadt, piros ruhás pasi megragad és betuszkol egy zsákba ne ijedj meg. Csak arról van szó, hogy téged kértelek ajándékként a télapótól!

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon örömökben teljen a Karácsony!

Otthon ülsz és várod a Mikulást, mert egész évben jó voltál. De hiába, mert idén csak a rossz gyerekek kapnak ajándékot!

A Karácsony valahol, még akkor is, ha csak az ajándékokat látjuk, Krisztus fényét őrzi. Nézz be e fénybe és találkozz Vele: ekkor lesz teljes az ünnep. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!

Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sok ajándékot, járja át boldogság az egész családot!

Ezen a napon, Jézuskának születésnapja vagyon, ezen alkalomból egy rakás ajándék nyomjon agyon! Boldog Karácsonyt, egészséget, békességet! Áldott Karácsonyt és eredményekben gazdag Újévet!

komment

süti beállítások módosítása